十大博彩网克拉克娱乐赌大小籭ȷԤվ籭ĸվ籭̿վʱȽĵ世界杯比分预测网站世界杯买球哪个网站好世界杯盘口网站威廉立博赔率比较心得188金宝博事件澳门银河总统官网乐发国际娱乐场博彩开户送现金
网站标志
导航菜单
商品搜索
商品搜索:
价格
购物车
购物车 0 件商品 | 查看购物车 | 我的订单 | 我的积分 | 会员中心
点评详情
发布于:2018-10-31 02:47:02  访问:3754 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Lucian Todoran A Sesizat Că în Data De 8 Noiembrie, Cu O Zi înainte De Desfăşurarea Meciului Amical România-Turcia, Pe Cluj Arena, Un Autocar Care Avea Inscripţionat „Echipa Naţională De Fotbal"
Lucian Todoran a sesizat că în data de 8 noiembrie, cu o zi înainte de desfăşurarea meciului amical România-Turcia, pe Cluj Arena, un autocar care avea inscripţionat „Echipa naţională de fotbal" a beneficiat de coloană oficială. „Am solicitat documente jandarmeriei legate de modul în care în Cluj se oferă Federaţiei Române de Fotbal servicii publice de însoţire coloană oficială, adică maşină de poliţie (locală) cu girofar, să vadă şi să audă tot şoferul şi să facă loc, întocmai cum i se oferea fostului vicepremier Oprea când a murit poliţistul Gigină", a explicat Todoran.
Clujeanul a cerut informaţii Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj – Napoca invocând Legea 544 privind informaţiile de interesa public. Întrucât i s-a răspuns doar parţial, a sesizat instanţa de judecată.
Ce a solicitat
Todoran a solicitat să i se comunice:
(1) cine a solicitat însoţirea de către maşinile instituţiilor statului a unui aut ocar care avea inscripţionat „Echipa naţională de fotbal" cel puţin în data de 8 noiembrie 2017.
(2) in ce bază legală s – a făcut însoţirea menţionată la punctul anterior.
(3) in ce bază legală a solicitat instituţia pârâtă colaborarea poliţiştilor locali la însoţirea menţionată
(4) copia documentelor prin care s-a solicitat şi prin care s-a aprobat însoţirea la care s-a făcut referire la pct. 1
(5) copia planului de acţiune în care a fost cuprinsă însoţirea echipei naţionale de fotbal în data sus – mentionata.
Ce i s-a răspuns
Cererea nu a fost soluţionată în mod complet, nefiindu-i comunicate copia documentelor prin care s-a solicitat şi aprobat însoţirea de către autovehicule ale instituţiilor statului a unui autocar inscripţionat cu „Echipa naţională de fotbal" şi copia planului de acţiune al forţelor de ordine.
În motivarea sentinţei Judecătoriei Cluj se arată: „S-a răspuns reclamantului că nu se poate comunica cererea adresată de către Federaţia Română de Fotbal deoarece conţine date cu caracter personal iar planul de acţiune nu se poate comunica deoarece reprezintă o informaţie clasificată, în sensul art. 182/2002."
De ce a acţionat în judecată
Todoran a argumentat în faţa instanţei că „Legea 677/2001 protejează doar persoanele fizice. Prin urmare, o cerere formulată de o persoană juridică, aşa cum este Federaţia Română de Fotbal, poate şi se impune a fi comunicată. Reclamantul arată şi că planul de acţiune a fost în mod greşit clasificat secret de serviciu. Mai arată reclamantul că suspicionează că instituţia pârâtă se protejează de caracterul clasificat al informaţiei pentru a organiza nelegal o activitate de însoţire a unei coloane oficiale şi de a implica şi o altă instituţie în această operaţiune."
Declasificarea nu poate prejudicia siguranţa naţională, prin urmare, se impune declasificarea planului de acţiune şi comunicarea acestuia către reclamant, a mai susţinut reclamantul.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
当前位置